Доналд Тръмп и Мелания Тръмп си тръгнаха от Белия дом на 20 януари
Доналд Тръмп и Мелания Тръмп си тръгнаха от Белия дом на 20 януари / БТА
Докато бившият президент Доналд Тръмп следеше втория си процес за импийчмънт, съпругата му Мелания Тръмп прекарваше по-голямата част от времето си след Белия дом в блажено разпускане в спа центъра на имението Мар а Лаго във Флорида, далеч от битки и политически страсти, съобщи CNN.
  Според анонимен източник режимът на родената в Словения бивша първа дама няма нищо общо с политиката, Конгреса, съдебните процеси или заличените акаунти на съпруга й в социалните медии.

Мелания Тръмп откри свой офис и негов акаунт в Туитър

"Отива в спа центъра, обядва, отива в спа центъра (отново) и вечеря с Доналд във вътрешния двор", каза човек, запознат с графика на Мелания Тръмп в Maр а Лаго, нейния дом в Палм Бийч, Флорида. "И така всеки ден."

Друг човек, запознат с нейното ежедневие, потвърждава афинитета на Мелания към спа центъра на частния клуб, като отбелязва, че не е необичайно тя да прекарва там по няколко часа на ден, наслаждавайки се на екстрите. Често по два пъти в рамките на 24 часа - за масажи, маникюр, процедури за лице.
 

Тя прекарва вечерите си на открития вътрешен двор на Mar-a-Lago, където предпочита риба за предястие, като често се присъединява към масата на родителите си – Виктотр и Амалия Кнавс, които живеят в частен апартамент в имението през по-голямата част от годината. Въпреки че сега е бивша първа дама на Съединените щати, в ежедневието й няма съществена промяна.

Превод и редакция: DarikNews