Членовете на бившата момчешка банда One Direction нарушиha мълчанието си след преждевременната смърт на Лиъм Пейн. В четвъртък Хари Стайлс, Зейн Малик, Луис Томлинсън и Найл Хоран споделиха съвместно изявление в Instagram, в което се казва, че все още се опитват да свикнат със „загубата на техния брат“.

БГНЕС

Откриха мъртъв певеца Лиъм Пейн от One Direction

Напълно съкрушени сме от новината за смъртта на Лиъм. След време, когато всеки от нас е готов, ще има още какво да се каже. Но засега ще отделим известно време, за да скърбим и да свикнем с мисълта загубата на нашия брат, когото много обичахме. Спомените, които споделихме с него, ще бъдат съкровени завинаги. Засега мислите ни са със семейството, приятелите и феновете му, които го обичаха заедно с нас. Ще ни липсва ужасно много. Обичаме те, Лиам. Луис, Зейн, Найл и Хари“, написаха останалите членове на групата.

Хари Стайлс, Зейн Малик и Луис Томлинсън споделиха и отделни публикации за Лиам в профилите си в Instagram.

Зейн Малик
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)


Хари Стайлс
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles


Луис Томлинсън
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91)

 
Припомняме, че 31-годишният певец загина в сряда, след падане от третия етаж на хотелска стая в Аржентина. Служители на реда са отишли ​​в хотела в Буенос Айрес в сряда следобед, след като са получили обаждане на 911 за агресивен мъж, който вероятно е бил под въздействието на наркотици или алкохол. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня