Нов бразилец, Габриел Вагнер, на проби в Левски
Нов бразилец, Габриел Вагнер, на проби в Левски / netinfo
Че по селекцията на Левски се работи непрекъснато, се видя и днес на Герена. Поредният бразилски диамант привлече погледите на постоянното присъствие.

Докато шампионите тренираха, след победата над Ботев, на терена се появи поредният бразилец в Левски. Той демонстрира бразилска техника и желание да убеди околните, че скоро ще се говори със суперлативи за него. Показа, че го бива и при изпълнението на тъч за разлика от някои батковци.

Младият Габриел Вагнер е на ти с топката, макар че е само на ... годинка и седем месеца. Той бе придружаван от мениджъра си, който се оказа ... неговата чаровна майка. Габриел показа характер и плака здраво, докато не го пуснаха да тренира на терена при баща си Лусио Вагнер. Когато получи топка Габриел показа на присъстващите, че за разлика от неговия татко, който стигна „само” до национал на България, то малкият е с всички шансове да стигне до първия тим на Бразилия.

Габриел Вагнер демонстрира и умения пред обектива. Когато разбра, че го снимат, той вдигна палеца на едната си ръчичка сякаш да каже „ О кей, снимай ме с баща ми, който скоро ще надмина по футболни качества”.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов, който също забеляза младия бразилец на Герена, сподели, че с появата на Габриел на терена, в Левски вече трябва да мислят за „План 2023- та”.

Лусио Вагнер е спокоен за бъдещето на сина си. Според него, ако Габриел не успее да стигне до титуляр в Левски София, то със сигурност ще е такъв в бразилския Левски, основан от таткото.

Вижте някои от изпълненията на бъдещата звезда Габриел Вагнер.