Приятелството е безкрайно ценна привилегия, за която трябва да работиш постоянно. Именно разочарованието от приятел боли най-много. А когато си богат и известен, опасността някой да е до теб заради славата ти, е огромна. 

Как решават този проблем холивудските звезди? Много просто - като дружат с други звезди от техния ранг. Някои от най-известните звездни приятелски двойки може да видите в канала "Celebrity Box" във vbox7.

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс редовно излизат с Емили Блънт и Джон Красински

Двете дами са изключително близки приятелки, като всичко започва през февруари 2018 г., когато са на зимното модно шоу на един от популярните дизайнери. Двете актриси запознават половинките си и се оказва, че и между тях се ражда приятелство. Двете двойки дори са ходили заедно на премиери на филми. 
 


Елза Патаки и Крис Хемсуърт могат често да се забележат в компанията на Мат Деймън и Лучана Барозу

Причината за това двойно приятелство се крие в отношенията на Хемсуърт и Деймън, които са приятели от години, когато Крис дори не е звезда. Оттогава насам приятелството им е толкова истинско, че и семействата им се сближават. Те прекарват празниците и дори ваканциите си заедно.

Аштън Къчър и Мила Кунис са дългогодишни приятели с Кристен Бел и Дакс Шепард