Устата рапърка Косара е третият съквартирант, напуснал Big Brother по волята на зрителите. Тя е гост в новия епизод на подкаста “Голямата сестра”. Косара сподели, че е очаквала да отпадне и е искала колоритният Георги Марков да остане. Причината е, че той има важна кауза, за която Косара разказа пред водещата Елена Сергова. Рапърката, която според зрителите бе сред най-агресивните съквартиранти в Къщата, категорично отрича това.

Косара обори и твърденето, че е била обект на насилие от семейството си и в частност нейният баща. В Къщата тя говореше открито за това, че е израснала в тежка среда. Косара заяви в един от епизодите, че баща ѝ ѝ е казвал “Ревеш ли - бием”. Пред Елена тя отрече да е израснала в нездрава среда.

Косара
NOVA

Косара коментира отношенията между бургазлията Виктор и бившата гимнастичка Теодора. Тя смята, че Беба е използвала алфа мъжкаря, за да стигне до финал. Според Косара, Теодора е манипулирала Виктор. Ситуацията в момента обаче я превръща в “черната овца” в Къщата. Според нея, приятелят на Беба Велин е бил агресивен в срещата си с културиста от Бургас.

Косара

Положителен или отрицателен герой е Косара според самата нея? Защо рапърката смята, че “простотията в България продава” и защо Марио е “простак”? Превърна ли го тя в мъченик? И успя ли Косара да познае кой е агент “Енигма”?

Гледайте епизодите на “Голямата сестра Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.