Д-р Илко Семерджиев: Загуби ДСБ, загуби и България
Д-р Илко Семерджиев: Загуби ДСБ, загуби и България / снимка: DarikNews.bg, Благоевград
Д-р Илко Семерджиев: Загуби ДСБ, загуби и България
64014
Д-р Илко Семерджиев: Загуби ДСБ, загуби и България
  • Д-р Илко Семерджиев: Загуби ДСБ, загуби и България

Алтернативите останаха извън Народното събрание. Вчерашните илюзии могат да изглеждат като красиви мечти, но те са утрешни катастрофи. Така коментира резултатите от парламентарния вот д-р Илко Семерджиев, който бе кандидат за депутат от ДСБ в Благоевградски избирателен район.

От синята партия смятат, че управлението, излъчено от избирателите, ще бъде нестабилно. Според д-р Семерджиев с оставката на лидера на ДСБ Иван Костов и на цялато ръководство сините са дали пример за подражание.Това е ярка демонстрация на достойно поведение, коментира той.

„Станахме свидетели на претенцията на ГЕРБ отново да управлява България с правителство на малцинството въпреки огромната загуба, която понесоха в предишния си мандат. ГЕРБ не е партия - в ГЕРБ има еднолична власт на един човек, който злоупотребява с нея”, добави д-р Семереджиев.

По думите му компроматната война между ГЕРБ и БСП  са убили предизборната кампания. Това беше кампания на тоалетните, на подслушванията, на бюлетините, но не и на идеологиите, изтъкна председателят на ДСБ-Благоевград Калоян Ханджийски.

„Загубихме изборите, загуби и България, защото четирите партии, които влязоха в парламента, ще дърпат България на изток”, добави лидерът на сините.

Новини от Благоевград