Кралската сватба на годината“ – такова прозвище си спечели венчавката на британския принц Хари и бившата актриса Меган Маркъл, която ще се състои на 19 май в замъка Уиндзор.

Очарователните Джордж и Шарлот ще бъдат шафери на сватбата на Хари и Меган
 
И както подобава на такава церемония, всичко трябва да е царствено и бляскаво. И вероятно няма нищо странно във факта, че истински принц (при това чаровен) ще прави сватбените снимки в замъка Уиндзор - Алекси Любомирски
Алекси Любомирски е с благородно потекло, а пред обектива му са заставали знаменитости от ранга на Джулия Робъртс, Кейт Хъдсън, Шарлийз Терон, Салма Хайек, Дженифър Лопес, Натали Портман, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Гуинет Полтроу, Сара Джесика Паркър, Скарлет Йохансон, Кейти Пери и Бионсе.
Негово дело са и годежните фотографии на принц Хари и Меган Маркъл.

Вижте ги тук

Роденият в Англия и израснал в Ботсвана фотограф е наследник на могъщо полско семейство, удостоено с наследствена княжеска титла от императора на Свещената римска империя Фердинанд Трети през XVII век. Във вените му тече перуанска, английска, френска и полска кръв. Титлата му е Негова светлост принц Алекси.

Сватбата на принц Хари и Меган е вероятно най-любопитното и грандиозно светско събитие на 2018 година. Не е тайна, че бъдещите младоженци са изключително интересни както за почитателите на кралското семейство, така и за медиите.


Вижте повече за лошото момче принц Хари и разведеното момиче със смесена кръв Меган Маркъл
 

33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък на 19 май. Размяната на обети ще бъде извършена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна церемония ще бъде ръководена от епископ Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор. 

Разгледайте параклиса "Сейнт Джордж", в който ще се венчаят принц Хари и Меган (СНИМКИ)

Малко след сватбената церемония, двамата ще се появят за първи път публично като съпруг и съпруга и ще преминат в процесия с карета по близо 3-километров участък в града. 

Принц Хари помоли брат си Уилям да му бъде кум (СНИМКИ)

Принц Хари, който е шести поред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал "Костюмари", оповестиха годежа си през ноември 2017 година.

Вижте още "горещи новини" около сватбата на Хари и Меган:


Кой ще отведе Меган Маркъл до олтара?

Родителите на Меган Маркъл получиха важна роля в кралската сватба

Хари и Меган: без целувка на балкона и шаферки

Документът, с който кралицата дава съгласието си принц Хари да се ожени

Учителка на Меган Маркъл: Принц Хари не знае какъв късмет е извадил

Архиепископът на Кентърбъри разкри как се подготвя за сватбата на Хари и Меган

Разгледайте параклиса "Сейнт Джордж", в който ще се венчаят принц Хари и Меган (СНИМКИ)

След венчавката Меган и Хари ще преминат с карета по улиците на Уиндзор (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук