/ Община Видин
За поредна година в навечерието на 1 юли Община Видин организира интересни прояви.

Община Видин

Много видинчани и гости на града се събраха пред сцената до крепостта „Баба Вида“, за да слушат хубава музика и се забавляват заедно в очакване на първите слънчеви лъчи. Заместник-кметът на Общината Борислава Борисова също бе сред хората, съобщиха от Общината.

Община Видин

Програмата започна в 21:00 часа с изпълнения на местните рок банди Course of the river и Crimson Waves. След това градуса на настроението повдигна колоритната група „Северозападняците“ от град Вършец, която бе приета свойски от видинската публика.

Община Видин

Община Видин

Кулминацията на вечерта бе участието на популярните и атрактивни Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко, които зрителите посрещнаха с бурни аплодисменти.

Община Видин

Входът за всички прояви беше свободен. А много ентусиасти останаха, за да посрещнат на брега на река Дунав изгрева на юлското слънце, който се свързва и с надеждата за ново, градивно начало в живота на всеки.

Община Видин

Събитията за Джулай морнинг са част от културния календар на Общината и се организират със съдействието на Event Masters и подкрепата на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.