Дария Симеонова
Дария Симеонова / NOVA
Тази вечер в 20.00 ч. по NOVA зрителите ще проследят развръзката с инцидента на Калин Генадиев в „Откраднат живот: Чуждо тяло“
 „Бях изключително изненадана от предложението. По принцип съм по-скоро свободолюбива и наистина не подозирах, но беше страхотна изненада“, разказа актрисата от хитовия български медицински сериал, която получила предложение за брак от годеника си по време на разходка на екзотичен плаж в Нова Зеландия. Пред Гала в "На Кафе" Дария разказа за щурите приключения, които двамата са имали по време на няколкоседмичната си екскузия.

Актрисата Ралица Паскалева и Теодор Салпаров чакат бебе

„Калин и Наталия ги чакат сериозни трудности, които ще подложат взаимоотношенията им на изпитание. В критични моменти си проличава доколко човек е силен и стабилен“, загатна актрисата за предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“. "Ще има момент, в който аз ще съм силна, както и такива, в които ще е той. Ще има редуване, но като цяло аз ще трябва да поема тежестта“, разказа Дария, която признава, че именно ситуацията на младото семейство Генадиеви ще докаже на зрителите колко силна е човешката воля, когато вярва в смисъла на семейството.

Д-р Огнянова от „Откраднат живот“ без лекарската престилка

Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят и развръзката от инцидента на Калин Генадиев. Ина Фотева ще направи и един от първите големи жестове към лекар и пациент в отделението, който ще накара екипът да преосмисли нейните действия.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот:Чуждо тяло“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.