Ако обичате да пътувате или ви се налага да го правите служебно доста често, има някои полезни джаджи, които ще ви носят комфорт и ще ви пестят време и усилия. Каналът CTRL MIN TECH представя няколко от тях, които ще ви бъдат от голяма полза, докато сте на път. Ето кои са те:

AirSelfie 2

Едно от най-важните и яки неща, които можете да си вземете е дрон. Ще запечатате най-хубавите си спомени и то с незабравима картина. Тази летяща камера е със страхотна резолюция. А ако сте постоянно в социалните мрежи, не се безпокойте, можете само с един клик, и то веднага да споделите направения от вас кадър.

дрон
ThinkStock/Getty Images

Bizond

Обикновено не мислим как ще изгладим дрехите си, докато пътуваме. Но понякога се налага. Тази готина джаджа е изключително ефективна и би ви била от голяма помощ. Bizond успява да изглади намачканите тъкани и дори да премахне микробите по нея и да отстрани неприятните миризми. Ако сте тръгнали на екскурзия по екзотичните места, няма да имате кой знае каква нужда от това устройство, но пък за бизнес пътувания би ви свършило страхотна работа.

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

Coffee Cup Power Inverter

Това е необикновена чаша за кафе. Тази джаджа е с два AC входа (120 волта) и със съпътстващ ги USB порт. Това означава, че едновременно може да зареждате три устройства. Доста удобно, нали?  

Какъв пътешественик си според зодията? (ВИДЕО)

Belkin Rockstar Multi Headphone Splitter

Тази джаджа представлява петглав сплитър за слушалки. С нея цяла компания от 5 човека могат да слушат музика едновременно.

слушане на музика
ThinkStock/Getty Images

Freeloader Pico Solar Charger

Колкото и да се опитвате да оптимизирате багажа си и необходимите джаджи, които вземате със себе си, все става така, че носите поне няколко кабела и батерии допълнително, за да се подсигурите. Freeloader Pico Solar Charger определено е устройството, което ще ви спаси в тези ситуации. Може да заредите тази джаджа за около десет часа на слънце. А вашите устройства ще успеете да заредите за по-малко от един час.

зареждане от слънцето
ThinkStock/Getty Images


И още:

10 неща, които не трябва да правите на борда на самолета (ВИДЕО)

Пет умни джаджи за възрастни (ВИДЕО)

Пет полезни съвета при пътуване със самолет (ВИДЕО)

Как да търсим правилно в Google? (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук