Звездните стажанти на господин Шарлопов получиха своята предпоследна задача. Двата отбора трябваше да организират тренировка по звездна зумба.

За целта те трябваше да измислят оригинално движение, което да вплетат в хореографиите си, уникален мотивационен призив, както да отговарят за популяризирането на тренировката. Победител в мисията ще бъде отборът, който е реализирал по-голяма сума от продадени билети, а в края на задачата Босът ще избере двамата стажанти, които ще отидат на големия финал на 4 и 5 юни от 22.30 ч.

Двата отбора бяха истински затруднени от задачата и много елементи в нея, които изискваха вниманието им. За да изпълнят всичко в детайли те трябваше да изградят желязна стратегия, но времето им беше малко, а напрежението ги разсейваше повече от допустимото.

Звездните стажанти трябва да овладеят силата на социалните мрежи

В отбора на Ангелите възникнаха неразбирателства за цената на билетите, а те отново бяха между Рут и Марта. В крайна сметка дамите, заедно с Тити, успяха да се концентрират и да вземат важните решения сравнително бързо. 



Големият проблем дойде в спортната зала, където истински зумба инструктор имаше за цел да им помогне да измислят движенията си.

Отборът беше по-затруднения от двата тима. Проджект мениджърът Юлиян не беше много сигурен за същността на зумбата, а когато се запозна с нея цялата му мотивация се изпари. Сто кила трябваше да поеме организацията и популяризирането на класа, както и да мотивира своя съотборник, за да се представят на ниво в тази изключително важна задача.

Звездните стажанти постигнаха истински рекорд по добрина

Дали Юлиян ще превъзмогне своята неприязън към танците? Кой отбор ще спечели важната предпоследна задача и кои са двамата, които ще отидат на финал, ще разберем във сряда от 21.00 ч. по Нова телевизия.

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.