Звездните стажанти постигнаха истински рекорд по добрина
Звездните стажанти постигнаха истински рекорд по добрина / netinfo

Участниците в „Звездни стажанти" само за два часа събраха близо 17 000 продукта - толкова доброволци събират за 20 дни.

Звездните стажанти постигнаха истински рекорд по добрина. Само за два часа на два обекта те събраха толкова продукти, колкото доброволци събират за 20 дни в десетки обекти в страната. И двата отбора се впуснаха със сърце и душа в тази задача и направиха и невъзможното да съберат възможно най-много дълготрайни продукти за нуждаещи се семейства.

Звездните стажанти с най-емоционалната си задача до момента

„Отборът" категорично заяви, че победата в тази задача не е важна и те ще се стремят към събиране на качествени продукти. В „Ангелите на Шарлопов" се появи искрата на недоверие към проджект мениджъра им Пламен, който искаше да предприемат стратегия със звънене на влиятелни познати. Това категорично настрои Рут срещу него и през цялата задача певицата следваше собствената си тактика - да популяризира каузата чрез социалните мрежи и да разчита на добрината на обикновените хора.

Въпреки малките противоречия женският отбор категорично обяви тази мисия като най-добрата до момента, а след нея те ентусиазирано разказаха за най-милите случаи на дарения, които са имали през деня. Безспорно героят при мъжете беше Тити Папазов, който в стремежа си да бъде максимално полезен дори мина зад една от касите и започна да маркира продукти. Много бяха и популярните личности, които се присъединиха и направиха огромни дарения за кампанията. Евгени Минчев, шеф Манчев, Гала, Владо Пенев, Алекс Раева са само част от имената на знаменитостите, които подкрепиха каузата на своите приятели.

Резултатът от задачата е впечатляваш: над два тона брашно и захар, близо тон ориз боб и леща, над 1000 консерви и около 9 000 сладкиши и шоколад, с които над 5 000 семейства ще посрещнат Великденските празници по-спокойни. Въпреки отличните резултати обаче „Отборът" се беше справил значително по-добре и беше събрал около 2 000 продукта повече от „Ангелите". Така мъжете стигнаха до втората си победа след три поредни загуби, а женският отбор остана на елиминация.

Блестящ старт за най-новия формат на Нова „Звездни стажанти"

Разногласията в отбора на „Ангелите" се задълбочиха в Заседателната зала. Пламен обвини съотборничките си в саботаж, а Рут успя да изнерви Боса, благодарение на острия си език. В крайна сметка г-н Шарлопов прецени, че не може да даде трети пореден шанс на Пламен и той беше уволнения стажант.

Следващата седмица двата отбора се сблъскват с новото си предизвикателство, което е по-модерно и младежко от всяко друго.

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.