Дженифър Анистън пожела на Кортни Кокс щастлив 60-и рожден ден, като сподели, че за нея е "голяма чест да я наричам една от най-добрите си приятелки за цял живот".

Кокс и Анистън станаха известни с персонажите си Моника Гелър и Рейчъл Грийн в хитовия ситком "Приятели".

В публикация в Инстаграм Анистън сподели снимки на нея и Кокс, включително клип от сцена в сериала, която ги направи известни, и снимка от FaceTime разговор, на която си пращат въздушни целувки.

55-годишната Анистън написа: "Празнувам това мощно, магическо, мистично, интересно, заинтересовано, свирепо талантливо момиче днес!!! Моята сладка КК @courteneycoxofficial... тя е забавна като никоя друга, зашеметяваща отвътре и отвън." 

"Независима по най-прекрасния начин, грижи се за всички, дори и да не те познава. Страхува се от кучета, въпреки че не съм я виждала да няма поне две от тях. Яростно лоялна докрай."

"Тя ще декорира една стая, както никой друг не може. Ще забележи петно на прозореца от километър (буквално) разстояние. Не я интересува какво мислят другите!! Не мога да си представя света без нея. За мен е голяма чест да я нарека една от най-добрите си приятелки за цял живот... Честит и щастлив рожден ден. Обичам те!"

 Анистън е кръстница на дъщерята на Кокс - Коко Аркет, чийто баща е актьорът от "Писък" и "Никога не съм целуван" Дейвид Аркет.

Миналата година Кокс, който от 2013 г. е с Джони Макдейд от Snow Patrol, беше удостоен със звезда на Холивудската алея на славата в Лос Анджелис, а Анистън и Лиса Кудроу, която играе Фийби Бъфай в "Приятели", също присъстваха на възнаграждаването.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
 
SkyNews