Вечерта се нареди сред най-въздействащите моменти в историята на шоуто
Хореография и въздействащо изпълнение донесе втора победа на Михаела Маринова, която се преобрази в победителката от Евровизия 2012 - Loreen.

Певицата създаде истински вихър от емоции, които изпълниха залата и изправиха публиката на крака.
 

Шеметен старт и невероятни изпълнения превърнаха вечерта в един от най-запомнящите се лайфове в историята на „Като две капки вода“. В ролята на Фил Колинс Рафи обра овацииите още в първите минути на шоуто.
 

Малко по-късно Софи Маринова влезе именно в ролята на Рафи с едно от зареждащите му парчета. 

„Рафи има невроятна енергия. Надявам се да успея да я представя на сцената и да дам възможност на хората да се забавляват с това парче“, сподели, която успя да отгатне тайната на приповдигнатото сценично настроение на Рафи Бохосян.
 

Милица се превърна в Кралицата на R&B музиката - Куин Латифа, за да скочи е епизод от мюзикъла „Чикаго“.

„Падна ти се изключитено трудна песен, но успя да я направиш толкова добре!“, сподели Хилда след изпълнението на Къци Вапцаров, който направи на сцената историческия дует на Ела Фицджралд и Луис Армстронг.
 

„AZIS много ми помогна за вибратото“ сподели Къци, който изигра не само двойния образ, но и звуците на друг главен участник в изпълнението - тромпетът на Луис Армстронг.

“Щастлив съм, когато ми се пада българска музика - тя трябва да бъде педставяна навсякъде. Песеnта изглежда лека, но това е ниво Мастър клас! Хората вече се убедиха, че мога да пея рок, въпросът е да овладея този стил в минутата на моето излизане“, разказа AZIS, който просълзи Хилда като Атанас Георгиев от група „Импулс“.
 

Поли Генова отново се срещна с поп-фолк жанра, изправяйки се пред предизвикателството на гласа на Софи Маринова.
 

Певицата изпълни микс от емблематични песни на своята колежка на фона на послания и рисунки на фенове на предаването.

„Песента Is this love, която изпях преди години, беше голямо предизвикателство, което ме отказа от мечтите ми.
 

Радвам се, че Бог ми даде възможнот да я изпея в оригинал и да се превърна във феноменалния Дейвид Ковърдейл“, призна Фики в съкровена изповед, минути преди своето излизане на сцената.

Новото начало за него беше поставено с убедително превъплъщение в ролята на фронтмена на ненадминатите White Snake - Дейвид Ковърдейл.

„За първи път от 9 години искам да се извиня за оценките, които давам - бяхте неотразими!“, заяви Фънки, който не скри възхищението си от работата на участниците.
 

Следващата седмица Поли Генова ще се присъедини към Bee Gees, а Милица ще бъде Джон Бон Джоуви. Бутонът на късмета донесе образа на Амир Диаб за Софи Маринова, а Рафи изненада с Дуа Липа. AZIS получи Charles and Eddie, а Фики ще вложи усилия за представянето на Рей Чарлс.

Къци ще използва своя хумор за образа на Джорджао, а Михаела ще получи ценни съвети от Фики, скачайки право в образа на мадия изпълнител с баща му Тони Стораро.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 часа по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.