Вечерта се нареди сред най-въздействащите моменти в историята на шоуто
Хореография и въздействащо изпълнение донесе втора победа на Михаела Маринова, която се преобрази в победителката от Евровизия 2012 - Loreen.

NOVA

Певицата създаде истински вихър от емоции, които изпълниха залата и изправиха публиката на крака.
 

Шеметен старт и невероятни изпълнения превърнаха вечерта в един от най-запомнящите се лайфове в историята на „Като две капки вода“. В ролята на Фил Колинс Рафи обра овацииите още в първите минути на шоуто.
 

Малко по-късно Софи Маринова влезе именно в ролята на Рафи с едно от зареждащите му парчета.

NOVA

NOVA

„Рафи има невроятна енергия. Надявам се да успея да я представя на сцената и да дам възможност на хората да се забавляват с това парче“, сподели, която успя да отгатне тайната на приповдигнатото сценично настроение на Рафи Бохосян.
 

Милица се превърна в Кралицата на R&B музиката - Куин Латифа, за да скочи е епизод от мюзикъла „Чикаго“.

„Падна ти се изключитено трудна песен, но успя да я направиш толкова добре!“, сподели Хилда след изпълнението на Къци Вапцаров, който направи на сцената историческия дует на Ела Фицджралд и Луис Армстронг.
 

„AZIS много ми помогна за вибратото“ сподели Къци, който изигра не само двойния образ, но и звуците на друг главен участник в изпълнението - тромпетът на Луис Армстронг.

NOVA

NOVA

“Щастлив съм, когато ми се пада българска музика - тя трябва да бъде педставяна навсякъде. Песеnта изглежда лека, но това е ниво Мастър клас! Хората вече се убедиха, че мога да пея рок, въпросът е да овладея този стил в минутата на моето излизане“, разказа AZIS, който просълзи Хилда като Атанас Георгиев от група „Импулс“.
 

Поли Генова отново се срещна с поп-фолк жанра, изправяйки се пред предизвикателството на гласа на Софи Маринова.
 

Певицата изпълни микс от емблематични песни на своята колежка на фона на послания и рисунки на фенове на предаването.

NOVA

„Песента Is this love, която изпях преди години, беше голямо предизвикателство, което ме отказа от мечтите ми.
 

Радвам се, че Бог ми даде възможнот да я изпея в оригинал и да се превърна във феноменалния Дейвид Ковърдейл“, призна Фики в съкровена изповед, минути преди своето излизане на сцената.

NOVA

Новото начало за него беше поставено с убедително превъплъщение в ролята на фронтмена на ненадминатите White Snake - Дейвид Ковърдейл.

NOVA

„За първи път от 9 години искам да се извиня за оценките, които давам - бяхте неотразими!“, заяви Фънки, който не скри възхищението си от работата на участниците.
 

Следващата седмица Поли Генова ще се присъедини към Bee Gees, а Милица ще бъде Джон Бон Джоуви. Бутонът на късмета донесе образа на Амир Диаб за Софи Маринова, а Рафи изненада с Дуа Липа. AZIS получи Charles and Eddie, а Фики ще вложи усилия за представянето на Рей Чарлс.

NOVA

Къци ще използва своя хумор за образа на Джорджао, а Михаела ще получи ценни съвети от Фики, скачайки право в образа на мадия изпълнител с баща му Тони Стораро.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 часа по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.