Зрителите могат да избират кой филм да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg
Четвърта седмица, изпълнена с опасни ситуации и комични моменти, предстои по KINO NOVA. Новите две предложения са филмите „Мошенички от класа“ и „Убийци“. Коя от лентите ще бъде излъчена на 24 юли от 21:00 ч., зрителите могат да изберат като гласуват на уебсайта https://greatmonday.bg.

В „Мошенички от класа“ бляскавата Джозефин Честърфийлд (Ан Хатауей) живее в разкошно имение във Франция. Тя печели парите си, мамейки лековерни богати мъже, които среща в казина от висок клас. При едно свое пътуване Джозефин забелязва австралийката Пени Ръст (Ребел Уилсън), която също мами мъже. Техните методи са различни, но и двете са изключително талантливи. Първоначално Джозефин решава да вземе Пени под крилото си и да я обучава, но това не продължава дълго. Двете решават да направят облог и първата жена, успяла да измъкне 500 000 долара от наивен технологичен милиардер (Алекс Шарп), ще спечели войната за територия.

Втората лента, която ще се бори за първото място, е „Убийци“. Във филма Джен Корнфелд (Катрин Хейгъл) опитва да се съвземе след тежка раздяла и не вярва, че някога отново ще се влюби. Младата жена се съгласява с нежелание да придружи родителите си до Френската Ривиера. Там среща мъжа на мечтите си – прекрасния Спенсър (Ащън Кътчър). Три години по-късно невъзможното й желание се е сбъднало: със Спенсър са женени и имат идеален живот. Това е така до сутринта след 30-ия рожден ден на Спенсър, когато започват да свистят куршуми. Буквално. Оказва се, че той е забравил да й спомене, че е международен шпионин...

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 24 юли, в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.


Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.
 
NOVA