Хората вече не гасят телевизора, като се покаже лидерът на БСП, смята Станишев
32932

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Хората вече не гасят телевизора, като се покаже лидерът на БСП, смята Станишев
  • Хората вече не гасят телевизора, като се покаже лидерът на БСП, смята Станишев

Сергей Станишев, депутати и бивши министри от предишното управление посетиха Перник. Според Станишев сега има чуваемост към БСП, защото хората вече не гасели телевизора, когато се показвал лидерът на партията.

БСП десант реализира днес в Пернишка област лидерът на социалистите Сергей Станишев, здравният министър от правителството на тройната коалиция Евгений Желев и колегите им депутати Ангел Найденов, Мая Манолова и Петър Димитров, които посетиха шестте общини в региона. На среща в областния център кметовете на общините и селищата представиха проблемите си, като най-тревожният е липсата на средства.

Бившият здравен министър Евгений Желев и депутатката Мая Манолова разговаряха с медици. Според Манолова с настоящата здравна реформа правителството цели да докара болниците до фалит и те да се приватизират по схемата „собственост срещу дълг". Д-р Желев допълни думите й с опасението, че със закриването на лечебниците в страната ще настъпи здравен туризъм. Хората от малките общини ще тръгнат към големите медицински центрове, отбеляза д-р Желев, като целта на това занимание е да се насочат с пациентите и потоците пари към определени структури, контролирани от определени хора.

По-рано днес Сергей Станишев и кметът на Перник Росица Янакиева откриха реконструираната и обновена улица „Владайско въстание" в индустриалната зона на града.