Първо изказване от депутат от "Величие" по време на дебатите, предхождащи гласуването на правителството на ГЕРБ-СДС.

Вие не сте показали и грам покаяние за всичко, което сътворихте досега, за да твърдите, че ще подобрите нещо, заяви от парламентарната трибуна Красимира Катинчарова.

Тук се чу, че опит се прави опит за правителство за седми път. Наблюдавала съм преди какво се случва тук. Аз искам да питам всички вас, участвали в правенето и свалянето на предишни правителства. Как едно правителство ще подкрепи предприемачите, средния и малкия бизнес когато хора когато Дънката във Варна или кметът на Доспат гонят всички инвеститори?, запита Катинчарова.

И продължи: Как ще подобрим образованието, когато вие нямате идея как правилно да се случва това, защото българското училище на създава кадри от него излизат възпитани консуматори и функционално неграмотни хора, които не умеят да мислят критично, как ще живее по-добре народът ни при подчинени медии и корумпиран съд и прокуратура, които действат като бухалки, как ще функционира туризмът, когато го убиват със соларни паркове и ветрогенератори, как ще имаме земеделие, какво ще ядем утре, как ще изхраним децата, когато земеделската плодородна земя се покрива със заводи за боклук, соларни паркове, попита Катинчарова от парламентарната трибуна. 


Вие само бавно унищожавате България, за да можете да я продадете и да се откупите, завърши изказването си депутатката от "Величие".

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня