/ БГНЕС
Цялата актьорска трупа, техническите и административни екипи на Народния театър „Иван Вазов“ преминаха днес тестове за COVID-19, осигурени от УМБАЛ „СОФИЯМЕД“, съобщиха от театъра.

В навечерието на рестарта на сезона след принудителната двумесечна пауза, ръководството на столичната болница предостави консумативите и екип лаборанти, за да бъдат и актьори, и служители, и зрители напълно спокойни за своето здраве и безопасност.

Започнаха театралните постановки на закрито (ВИДЕО)

В рамките на няколко часа и при спазване на всички противоепидемични мерки, бяха осъществени всички проби, които са отрицателни.

Ръководството на Народния театър благодари на УМБАЛ „СОФИЯМЕД“ за изключително ценната в този момент подкрепа, която още веднъж доказва, че когато всички обединим сили, можем да се справим.

Народният театър излъчва цял месец безплатно откъси от постановки

"Благодарим за ценните съвети относно стратегията за тестване на целия екип на театъра и на проф. д-р ген. Венцислав Мутафчийски. Вас, нашите зрители, очакваме от утре с лятната си програма: спектакли на Голяма сцена и вълнуващи срещи с актьори и режисьори на откритата ни Сцена „Зад театъра“!".