/ община Тунджа
Продължват празничните прояви, посветени на Деня на Община „Тунджа” и 22 април – Международен ден на Земята. Днес, сряда от в село Кукорево ще се  проведе Общинска детска асамблея „Тунджа” – творчество и кра сота”.

Пленер на открито по проект „Да нарисуваме Съединението, да преговорим Членството, да поговорим за Председателството на България в ЕС“. От 11.00 часа в село Окоп  ще се проведат Тунджански литературни днисреща с членовете на литературен клуб „Христо Ботев” и отбелязване на 50-годишен юбилей на Щилияна Желева.

Час по-късно в с. Видинци  е концертът на Фолклорен ансамбъл „Тунджа”. От 13.00 часа в ОУ „Христо Ботев“ с. Кукорево е Общинска детска асамблея „Тунджа” – творчество и красота” На празник в училище Събитие по проект „Хоризонти - чрез образователна интеграция към пълноценна социализация в малките на селени места от селски тип“.

В Ямбол от 15:00 часа са Тунджански театрални дни. Постановка „Келчо и царската дъщеря“ на Драматичен театър „Невена Коканова“ по проект „Хоризонти- чрез образователна интеграция към пълноценна социализация в малките населени места от селски тип“.

От 16.00 часа в с. Асеново продължават Тунджански театрални дни с авторски спектакъл „Със смеха на Чудомир“ с участието на актьорите Велика Видева, Звезделин Минков и Вартарес Минареджиян, а от 18 часа ще бъде представен в село Драма.

Проявите днес ще завършат с концерт на Фолклорен ансамбъл „Тунджа” в село Скалица от 19.30 часа.