Културен афиш
Културен афиш / Дарик Добрич - архив
Регионална библиотека „Дора Габе” ще е домакин на среща с потребители на Защитени жилища в Добрич от 13.30 часа в Стаята на приказките. Арт-галерията на библиотеката ще посрещне посетителите с изложба на корици на книги, сътворени от ученици от СУ „Св.Кл.Охридски”. Изложбата е под наслов – „Лицето на книгата през погледа на децата”.

От 18.00 часа в Огледална зала „Нели Божкова”  ще се състои поредният концерт от цикъла „Музиката – ваятел на детската душа”.

Благотворителен концерт в подкрепа на  дванайсетокласника от Финансово-стопанската гимназия “Васил Левски” в Добрич Божидар Георгиев  ще се проведе от 18.30 часа в Младежкия център. Инициативата е на ученическия съвет при ЕГ „Гео Милев” в партньорство с община Добрич.

От 19.00 часа на сцената на ДТ „Йордан Йовков” ще бъде представен спектакълът „Баща под наем” от Рей Куни. Режисьор е Костадин Бандутов, а в ролите се превъплъщават Красимир Демиров, Пламен Маринов, Валентин Андреев – Рафе, радомир Андонов, Стефан Сърчаджиев, Любов Николова и други.