Те са едни от най-известните имена в шоубизнеса. Но не винаги славата, парите и хилядите фенове са гаранция за щастие. Понякога дори те носят по скоро негативи. Затова някои знаменитости посегнаха на собствения си живот, но оцеляха след това. Каналът „Top Of The Tops“ във vbox7 разказва:

Елтън Джон

В даден период от живота си Елтън Джон е страдал от тежка депресия. Затова той решава да сложи край на живота си, включвайки газта на газовата печка, надявайки се да се удуши от изпаренията. Заради този неуспешен опит той написва песента „Someone Saved My Life Tonight“.

Елтън Джон
Gulliver/Getty Images

Холи Бери

През 1997г. бракът на актрисата и бейзболната звезда Дейвид Джъстис върви към своя край. В интервю за сп.“People“ Бери признава, че е имало момент, в който е стояла в колата си и е вдишвала изпаренията от газта с ясното съзнание, че това може да я убие.

Еминем

През 1996г. Еминем се е опитал да сложи край на живота си, като предозира с Тиленол. Причината е поредната раздяла с приятелката му Кимбърли Ан Скот. За щастие опитът е неуспешен, а с Ким се сгодяват през 1999г.

Еминем
Gulliver/Getty Images

Дрю Баримор

Когато е била на 14 години, Баримор се е опитала да пререже вените си с кухненския нож.

Дрю Баримор
Gulliver/Getty Images

5 холивудски звезди, които са били на косъм от смъртта (ВИДЕО)

Ози Озбърн

Музикантът е правил няколко опита за самоубийство, първият още на 14-годишна възраст.

Кой е най-големият страх на Ози Озбърн?


И още:

Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)


Еминем бил на косъм от смъртта

5 холивудски звезди, които са родени със сребърна лъжичка в уста (ВИДЕО)