Правителството на САЩ повече от 50 години е криело от света разтърсващи сведения за НЛО
Проектът ,,Разкритие" е стартиран през 1993 г. от доктора на медицинските науки Стивън Гриър. Неговата цел е да се открият най-достоверните свидетели, осведомени за феномена НЛО и реалното присъствие на извънземни цивилизации на Земята.

Д-р Гриър интервюира над 400 очевидци от цял свят, повечето от САЩ, Великобритания, Русия, Германия и др.

Феноменът НЛО - научна фантастика или истина?

На 8 май 2001 година в Националния пресклуб на САЩ във Вашингтон е проведен необикновен форум. Значими личности от цял свят, начело с д-р Стивън Гриър, обявиха пред световната общественост проекта си под наименованието „Разкритие“. На тази среща свидетелски показания дават общо 25 военни, разузнавателни, правителствени и корпоративни представители, които са били обвързани с НЛО проекти и разследвания през изминалите повече от 50 години.

Сред далите показания са имената на следните свидетели: Генерал-майор Василий Алексеев от Русия, полковник Дуайн Андерсън, полковник Чарлз Браун от ВВС на САЩ, капитан Робърт Саелъс от ВВС на САЩ, Мърл Шейн Макдау от Атлантическото командване на САЩ, астронавтът д-р Едгар Мичъл от САЩ и др.

Проблемът при провеждането на срещата е, че много американски институции, начело с НАСА, по всякакъв начин пречат и блокират достъпа на медиите, за да не се разгласяват истините от срещата.

Проектът успя да разкрие и докаже, че правителството на САЩ повече от 50 години е криело не само от американския народ, но и от целия свят разтърсващи сведения, техника и технологии от извънземен произход. Прикриваната информация се отнася до системи за движение с антигравитационни двигатели, възстановени от катастрофиралите космически кораби от извънземен произход на американска територия.

Още по темата за НЛО:

Мистерията "Розуел" - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)

Близо до нас ли са извънземните?

Лазер крие Земята от извънземните

Древните космодруми на Земята

Уфолог показа снимки на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)

Мистерии: НЛО, заснети през 2016 г. (ВИДЕО)