Електронните книги  стават все по-популярни заради своето удобство пред хартиените книги. Това е разбираемо, защото на един четец човек може да събере хиляди електронни книги. Новият епизод на Ctrl Min Tech  представя няколко приложения, благодарение на които можете да носите любимото си четиво навсякъде с вас. Ето пет от тях:

Kindle

Платформата за четене на Amazon. Осъществявайте достъп до електронните си книги на Kindle на всяко устройство, синхронизирано, за да можете да вземете там, където сте спрели, и да синхронизирате с Goodreads.

Увреждат ли детските мозъци "Игра на тронове", Хари Потър и "Игрите на глада"?

BookFunnel

Чудесен начин да откриете нови автори като прочетете някоя безплатна глава от книга, разкази и дори романи. Поддържа синхронизация с Kindle.

книга
ThinkStock/Getty Images

FB Reader

Този софтуер за четене поддържа най-популярните формати на ebook и е изключително приспособим. Достъпът до тях се осъществява от локалната памет или Google Drive.

Пет мобилни приложения, които ще ви помогнат през 2019 (ВИДЕО)

Ibooks

Книжарницата на Apple за книги и аудиокниги. Проектиран да бъде лесен за използване и достъпен през всяко устройство на Apple.

Децата, които растат сред книги, печелят повече като големи

Prolific Works

Подобно на BookFunnel, тази мрежа е създадена, за да помогне на читателите да открият нови автори с промоционални творби за безплатно четене.

И още:

Трите най-продавани книги в Amazon

4 програми, с които можете да освободите място на телефона си (ВИДЕО)

Как да търсим правилно в Google? (ВИДЕО)

Мобилно приложение ще показва как най-бързо да пътуваме с градския транспорт

Какво прави през телефона си българинът

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук