За повечето бъдещи булки намирането на перфектната приказна рокля е най-голямата грижа, когато става дума за планирането на тяхната сватба.

Но за някои ексцентрични булки и сватбени дизайнери, големият ден е възможност да се разбият правилата и да се покажат смели и често напълно безумни модели, които няма как да останат незабелязани и незапомнени от гостите на сватбата. Каналът Скандално  показва някои от най-странните сватбени рокли в света, които доказват, че за някои жени вие никога няма да изглеждате странно.

Кои са най-разпространените сватбени суеверия?( ВИДЕО)

Австралийски моден дизайнер направи булчинска рокля от презервативи, която според него е призив за по-безопасен секс. Но местната общност бе скандализирана от латексовото творение и поиска роклята да бъде махната от витрината на магазина. Някои булки по света обаче намериха тази идея за оригинална, забавна и практична.

В големия ден Меган Маркъл облече рокля на „Живанши“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

В други случаи се показва повече плът от колкото плат. За мнозина воалът е важна част от булчинската рокля, но за някои булки явно той е основната част от тоалета. За най-смелите не е нужен и воал – бикини, сутиен, жартиер и венец в косите, са достатъчни за да стигнат до олтара.

сватбена рокля
ThinkStock/Getty Images

В други случаи роклите си изглеждат прилично, от бюста надолу, но когато видите какво е решението в зоната на гърдите, онемявате от изненада. Положението е взривоопасно.

И още:

Дизайнерка направи облекла от ... кондоми (СНИМКИ/ВИДЕО)

Нежна и семпла като ангел: Двете сватбени рокли на Меган Маркъл (СНИМКИ)

Показаха скиците на сватбената рокля на херцогиня Меган (СНИМКИ)

5 от най-странните сватбени обичаи по света (ВИДЕО)

Приказните кралски сватби: Красиви булки, рокли и целувки (СНИМКИ)

Най-приказните кралски сватбени рокли (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук