Те се отличават от останалите си връстници само по произхода. Те са млади, модерни и неомъжени момичета. Но всъщност са истински принцеси.

Това са най-желаните европейски принцеси (СНИМКИ)

Принцеса Полин, Монако

Полин Грейс Магай Дюкре - дъщеря на принцеса Стефани от Монако и бившия й бодигард Даниел Дюкре. Тя е на 24 години и професионално се занимават с художествена гимнастика и гмуркане. Тя се интересува от цирка и участва в ежегодния Международен фестивал на цирково изкуство. Тя е дванадесетата подред на опашката за престола, но изглежда, че това момиче е абсолютно не го е грижа за това.

Принцеса Полин
Gettyimages

Принцеса Габриела, Австрия

Габриела Мария Пилар Йоланда Жозефина Шарлота е най-малкото дете в голямо семейство от ерцхерцогиня Мария-Астрид и ерцхерцог Карл Кристиан. Принцесата е на 24 години и е правнучка на последния император на страната Карл. В момента, няма монархия в Австрия, но императорското семейство винаги е в заглавията.

Принцеса Александра, Люксембург

27-годишната красавица е единствената дъщеря на херцог на Люксембург Анри и великата княгиня Мария Тереза на Люксембург. Тя обича спорта, владее 5 езика, и дори взе участие в Уимбълдън. Тя е студент в Университета по литература, история и философия. Пълното й име е най-дългото от на всички европейски принцеси - Александра Жозефин Тереза Шарлот Мария Вилджемина. Но въпреки наистина кралското име, тя е пети наследник в линията за трона.

Принцеса Александра
Gettyimages

Амелия Уиндзор

Лейди Амелия е само на 22. С право се смята за най-красивата жена в Англия. Тя е внучка на кралица Елизабет II и най-малката дъщеря на Джордж Уиндзорски. В бъдеще, младата дама ще стане журналист. Все пак, това не й попречи да се явява и на социални събития. Истинската и страст е модата. Тя дори се е обучавала в дома на Шанел.

Амелия Уиндзор
Gettyimages

Принцеса Луиза Мария, Белгия

Дъщерята на принцеса Астрид Белгийска и ерцхерцог Лоренц на Австрия-Есте е на 22 години. Красавицата днес се обучава в Обединеното кралство. Престолът е силно отдалечен от нея - тя е едва деветият претендент, но пък отличният й външен вид и състояние на родителите, я правят една от най-желаните булки в света.

Принцеса Луиза Мария
Gettyimages

Княгиня Мария-Олимпия, Гърция и Дания

Официално в Гръция монархията е премахната, но титлите на внуците на последния цар не са отнети. Семейството на детронирания цар живее в Англия. Там и принцеса Мария-Олимпия води активен социален живот. 22-годишната красавица учи графичен дизайн и история на изкуството в Ню Йорк и е на стаж в Dior. Потомката на аристократи често актуализира своята снимка в Instagram, а профилът й се следи от над 80 хиляди души.

Княгиня Мария-Олимпия
Gettyimages

И още:

Най-красивите кралски особи (СНИМКИ)

Най-красивите жени в кралските семейства (СНИМКИ)

Испанските принцеси пръскат чар в Палма де Майорка (СНИМКИ)

Пет приказни сватби от света на кралските особи (СНИМКИ)

Запознайте се с Кити Спенсър - племенницата на принцеса Даяна (СНИМКИ)

Членовете на кралското семейство, за които никой не говори (ВИДЕО/СНИМКИ)

Шест красавици, които се превърнаха в принцеси от приказките (СНИМКИ)

Правилата, които не подозирате, че включва британският кралски етикет (СНИМКИ)

Принцесата в сянка: Маргарет - сестрата на Елизабет II (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук