Някои жени цял живот мечтаят да са като принцеси на "Дисни"
Някои жени цял живот мечтаят да са като принцеси на "Дисни" / ThinkStock/Getty Images
Компанията "Дисни" пусна модна линия от булченски рокли, вдъхновени от най-обичаните героини принцеси, пише в. "Дейли мирър".

Пет приказни сватби от света на кралските особи (СНИМКИ)

Вероятно много жени биха отговорили, че в деня на сватбата си искат да изглеждат като принцеси. "Дисни", в сътрудничество с японската марка за булченски рокли "Kuraudia", сбъдна мечтата им.

Като приказка: Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Компаниите създадоха 14 рокли, носени от шест любими героини от анимационните филми. Булките могат да избират между тоалетите на Бел, Ариел, Рапунцел, Аврора (Спящата красавица), Снежанка или Пепеляшка.
Роклите могат да бъдат взети единствено под наем срещу 3600 щатски долара. Младоженците също могат да си наемат смокинг на принц на цена 900 щатски долара.

Сватбената рокля на Пипа Мидълтън в детайли (СНИМКИ)

Всички тоалети са с майсторска изработка, присъща за сватбата на кралска особа.
Роклята на Пепеляшка има дръзко синьо бюстие. Бел е буквално красавицата на вечерта в нейния жълт тоалет с голи рамене. Копринените воали перфектно пресъздават тези на героинята от филма. Булченската рокля на Снежанка е без презрамки и червена на цвят. Спящата красавица прилича на ангел в блестящата рокля с тюл. Роклята на Ариел е в синьо.
Ето и роклята на Рапунцел
Засега тоалетите се дават под наем само в Япония.  
БТА