Почитателите на Меган Маркъл не трябва да се притесняват, защото дворецът Кенсингтън има собствени страници в социалните мрежи
Почитателите на Меган Маркъл не трябва да се притесняват, защото дворецът Кенсингтън има собствени страници в социалните мрежи / Gulliver/Getty Images
Меган Маркъл, годеницата на британския принц Хари, закри страниците си в социалните мрежи, съгласно традициите в кралското семейство, съобщи Асошиейтед прес.

Родени един за друг: принц Хари и Меган с широки усмивки в Лондон (СНИМКИ)

Актрисата е "благодарна на всички, които са били нейни последователи в социалните мрежи", казаха от двореца Кенсингтън, но "тя не е използвала акаунтите си от известно време".

Вижте първите официални портрети на принц Хари и Меган Маркъл (СНИМКИ)

Почитателите на Меган Маркъл не трябва да се притесняват, защото дворецът Кенсингтън има собствени страници в социалните мрежи.
Принц Хари и Меган Маркъл обявиха годежа си през ноември 2017 година. Те ще сключат брак на 19 май в Уиндзорския замък. Двойката избра да се ожени в замъка Уиндзор, защото е "специално място за тях". 91-годишната баба на Хари - Елизабет Втора, ще присъства на церемонията.

Принц Хари за Меган Маркъл: Дори коргитата на баба веднага се влюбиха в нея (ВИДЕО)

В деня, в който обявиха годежа си, влюбените дадоха и първото си съвместно интервю. От него стана ясно, че Меган била приета с топли чувства от кралското семейство.

Още от света на британските кралски особи:

Красиви и влюбени: Принц Хари и Меган, принц Уилям и Катрин (СНИМКИ)

Вижте и първите снимки на принц Хари и Меган Маркъл като годеници

Кралската сдържаност не може да спре влюбения принц Хари (СНИМКИ)

Меган Маркъл наруши годежната традиция на Даяна и Кейт (СНИМКИ/ВИДЕО)

Херцогиня Кейт: С Уилям много се вълнуваме за Хари и Меган (СНИМКИ/ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА