Бившият таен агент на американското правителство Робърт Мерит твърди, че е имал тайна среща с американския президент Ричард Никсън, на която той му показал че разполага с капсула на времето, съдържаща секретна информация за НЛО и извънземни цивилизации.

Според него скривалището е дълбоко в подземията под Белия и само Никсън е знаел точното място на местоположението му.

Кои президенти знаеха истината за НЛО и я премълчаха (ВИДЕО)
 
Мерит казва още, че президентът се осмелил да предприеме тази стъпка след известния скандал Уотъргейт, за да могат бъдещите поколения да научат истината за извънземните цивилизации и за огромното влияние, което оказват върху нашата планета.

Съветник на Обама: Време е да кажем истината за извънземните
 
В тайния документ се казвало, че учените от Националната лаборатория в Лос Аламос в Ню Мексико се научили да общуват с извънземните. Те получили от тях изключително ценна информация, която им позволила да направят много открития в сферата на науката и съвременните технологии.

ЦРУ разсекрети документи за НЛО

Президентът не е искал агентите на ФБР или ЦРУ, както и други политици, да научат тази тайна. Конспиративните теории гласят, че Мерит е бил заплашван със смърт, ако издаде тази информация

Мерит е убеден, че капсулата е скрита добре и вероятно все още се намира на мястото си.

Проектът ,,Разкритие" - голямата тайна за НЛО (ВИДЕО)

Бившият адвокат, Дъглас Кади, защитаващ виновните в скандала Уотъргейт, също прави изявление. Според него, ако това скривалище наистина съществува и някога бъде намерено, то трябва да стане публично достояние.

Още по темата за НЛО:

НЛО редовно посещават ядрени военни бази (ВИДЕО)

Мистерията "Розуел" - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)

Близо до нас ли са извънземните?

Древните космодруми на Земята