НЛО редовно посещават ядрени военни бази (ВИДЕО)

Американски и руски военни, работили във военновъздушните сили твърдят, че НЛО редовно се появяват над стратегически ядрени военни бази, като по време на появата им се регистрират необясними технически проблеми, водещи до временно блокиране и изключване на системите за управление на ядрените бойни глави.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА 9 ЗАБРАНЕНИ МЕСТА, КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕТИТЕ

Тези твърдения са на Робърт Хейстингс, който от 1981 година до сега събира свидетелски показания и анализира информацията, свързана с появата на НЛО над ядрени бази и други стратегически военни обекти.

Хейстингс разполага с достоверна информация от военни и цивилни граждани за десетки случаи на наблюдение на НЛО над ядрени военни бази.

Между края на септември 2010 и началото на април 2011 година той е получил достоверни доклади за наблюдение на НЛО, които са във форма на пура, цилиндър, сферична, триъгълна форма, маневрирани в близост до известни обекти в различни бази.

НЛО
Thinkstock/Getty Images

Астронавти признават за срещи с НЛО (ВИДЕО)

Първите случаи на НЛО над подобни обекти са регистрирани още в началото на 50-те години на миналия век, когато САЩ и бившият Съветски съюз са в трескава надпревара за ядрено въоръжаване. Съществуват различни разсекретени документи на ФБР и военновъздушните сили, че над базата в щата Тенеси през периода от 12 октомври до 20 декември 1950 година са регистрирани не по-малко от 14 отделни наблюдения на НЛО. По това време в тази база е започнало производството на оръжия с уран и плутоний за разширяващия се тогава арсенал на САЩ. Информацията се базира на докладите на различни правителствени служители по сигурността, както и на военни пилоти и радарен персонал.

Военновъздушната база „Уорън“ в Уайоминг също е редовен обект на посещения на НЛО. Според публикуван по-късно меморандум към проекта „Синя книга“ от д-р Хайнек, на 1 август 1965 година в продължение на близо един час шест НЛО, подредени вертикално, висят над ризличини силози с ядрени ракети на същата база.

Мистерии: НЛО, заснети през 2016 г. (ВИДЕО)

Достоверна информация за подобни случки през годините дават 120 различни уволнени или пенсионирани военни.

През 2011 годино шестима запасни офицери и бивш служител във ВВС дават персконференция по темата. Капитан Робърт Салас твърди, че на 16-ти март  1967 година във военната база Малмстрьом в Монтана НЛО е увиснал над базата.

Полковник Чарлз Халт твърди, че преди около 30 години е видял  НЛО над базата на Кралските военновъздушни сили Bentwaters в Ипсуич. НЛО излъчвало  светлини към базата.

След случките всички били предупредени никога да не разкриват детайли за тези събития. Халт смята, че разузнавателните служби на САЩ и на Обединеното кралство са се опитвали тогава, а и сега да омаловажават значението на тези инциденти, като използват добре изпитаните методи за дезинформация.

Още по темата за НЛО:

Мистерията "Розуел" - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)

Близо до нас ли са извънземните?

Лазер крие Земята от извънземните

Древните космодруми на Земята

Уфолог показа снимки на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)