/ МВР
Последният работодател на обвинения за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов го описва като затворен, интелигентен и сприхав. Драгомир е човекът, който завел полицията до мястото на престъпление.

Издирваният за шесторното убийство Росен Ангелов се е самоубил
 
Работили заедно последната година и половина, описва го като "много сприхав" и "потаен". Винаги ходел с раница, в която си носел дрехи. Не се разделял и с пистолета си, бил отличен стрелец.

"В шок съм. Още не мога да проумея какво се случва", каза пред бТВ Драгомир, началникът на Ангелов. За последно го видял на 1 януари. "Дойде да ме види за малко на 1 януари, нищо не ми сподели, пихме по една бира, стана и си тръгна. Каза че брат му е починал и отиде на погребение. Разбрах, че не е починал брат му. Нормален си беше, както всеки ден", казва още той.
 
Експертиза ще докаже дали откритото тяло е на Росен Ангелов

Росен Ангелов споделил и за връзката си с Кети Кюхова. Запознали се на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември. "Откакто се скараха последния месец почна да стана особен", споделя пред бТВ Драгомир. Ангелов и Кюхова продължили да си пишат, но станал "съвсем различен човек".
 
Способен ли е обаче да убие шестима души? "Според мен, да", отговаря Драгомир.
 
Шесторното убийство в Нови Искър: престъпление без аналог в най-близката ни история

Ангелов тренирал всеки ден, поддържал изключителна форма и бил много издръжлив: "Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили. Беше набит, трениран, много издръжлив. На ден изминавал до 20 километра пеша", споделя още работодателят му.
 
Драгомир е човекът, който съдейства на полицията и ги води до вилата в Луково, малко след като разследващите установяват, че Ангелов е автор на шесторното убийство.