Все още не е открит собственикът на тефтера, намерен до тялото на убитата в Нови Искър Кети Кюхова. Вътре, освен името на мъжа ѝ Неделчо Юнаков и записки за ипотечен кредит, какъвто семейството е теглило, фигурират и данни за последните парламентарни избори. Макар да не е открита Кети Кюхова в списъците на секционните комисии, тя си е водела записки за това как се смятат преференции и как се броят гласове, съобщава NOVA.
 
А полицията все още е на крак заради Росен Ангелов. Мъжът вече е задочно обвинен за шесторното убийство в Нови Искър. От него обаче няма и следа, въпреки впрегнатите сили на МВР и армията.

Продължава издирването на Росен Ангелов (ВИДЕО)

Росен Ангелов
МВР, пресцентър

В петък вечер полицаите тръгнаха по нова гореща следа. Десетина патрулни автомобила и четири буса с тежко въоръжени мъже обградили блок 29 в столичния квартал „Дружба”. Полицаите влезли във вход Б, за да проверяват апартамент, за който имали информация, че преди години е живял Росен Ангелов и дали случайно той не се е укрил там. Полицаите проверили апартамента, но нищо не открили.
 
Според вече бившите му съседи Росен бил тих и скромен човек, редовно пиел кафе с тях, не ползвал кола, а само градски транспорт. Разказвал за Френския легион, дори показвал снимки свои снимки от тогава. Живеел при наемателя на апартамента – Владо. Той също заминал преди Нова година, според съседите му – за Франция. Никой в квартала обаче не знае какво точно работят двамата, съобщава още NOVA.

Каракачанов: Възможно е издирваният Росен Ангелов да е по-сериозно въоръжен
 
Ангелов е живял и в други два столични квартала - „Надежда” и „Люлин”. И там съседите го познали веднага, щом от МВР пуснали снимката му. Именно от „Люлин” тръгва първото дело за блудство срещу Ангелов. Посегнал на 12-годишната дъщеря на жената, с която живеел тогава. За това бил осъден и лежал в затвора шест години. Излязъл на свобода през 2002 г. Само няколко години по-късно отново е обвинен и осъден за блудство, но полицията така и не го открива.

Росен Ангелов
МВР


Майката на убития Боби не вярва, че издирваният Росен Ангелов е виновен

Ангелов най-вероятно все още ползва мобилен телефон и интернет, защото профилът в социалните мрежи, който се предполага, че е негов, вече е изтрит. Изтрити са коментарите и харесванията на публикациите му.
 
Акцията в и около село Луково продължава. Има Жандармерия, Гранична полиция, следови кучета, термокамери в планинския район.

БГНЕС

nova.bg