Председателят на ПП "Движение 21" Татяна Дончева ще представи варненската листа за общински съветници на 30 септември (сряда) в зала "Пресцентър" на Фестивалния и конгресен център. Събитието започва от 18 часа с пресконференция с представители на медиите. Половин час по-късно започва срещата на Татяна Дончева и кандидатите за общински съветници със симпатизанти.

Варненският отбор на „Движение 21“ се води от бившия международен футболен рефер Димо Момиров. На втора позиция в листата е директорът на Общинския детски комплекс в града Монка Николова. Областното ръководство на партията представя пред гласоподавателите 24 имена. Сред тях са предимно млади хора от частния бизнес с чисти имена. Във Варна ПП „Движение 21“ ще е под номер 3 в листата за предстоящите избори.

ПП "Движение 21" влиза в предизборната кампания за местните избори с над 800 кандидати за общински съветници, ще се бори за представители в 82 общини, включително в София, и издига кандидатурите на 22-ма претенденти за кметски пост.