Петима състезатели от СК "Шуменска крепост" ще бъдат част от националния отбор на България на предстоящото Световно първенство по кикбокс за кадети, съобщиха от клуба. 

Събитието ще се проведе в Италия от 15 до 23 септември. Част от треньорския екип ще бъде и наставника на тима Галин Методиев, който заема длъжността помощник треньор в представителната ни гарнитура .

Полина Галинова ще се състезава в стил К -1 кат. 60 кг., Виктор Иванов ще бъде с участие в стил К -1 кат. 54 кг., Георги Атанасов в стил лоу кик кат. 60 кг., Димитър Стоянов в стил лоу кик кат. 63,5 кг, а Никола Николов в стил лоу кик кат. 71 кг.


От 24 септември до 1 октомври в румънския град Клуж - Напока ще се проведе Европейския шампионат по муай тай на организацията W.M.F. Трима бойци от СК Шуменска крепост ще представят страната ни на този форум.



Християн Тотев ще се състезава в кат. до 86 кг., Иван Иванов в кат. до 91 кг., а Пламен Борисов в кат. 91+ кг. В началото на септември те заедно с останалата част от националната ни гарнитура ще проведат подготвителен лагер сбор.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари