Кметът на Разград д-р Валентин Василев провери приключилото асфалтиране на всички подходи към стадион „Лудогорец Арена“, съобщават от пресцентъра на община Разград.
 


Това са участъците от ул. “Ветеринарна“ - от ул. “Княз Борис“ до ул. “Северен булевард“; ул. “Северен булевард“ - от улица „Ветеринарна“ до ул. “Васил Левски“ и ул. “Васил Левски“ от „Северен булевард“ до ул. “Княз Борис“.
 


Градоначалникът провери и изпълнението на основен ремонт на тротоари в град Разград.  Работниците от САВ-Разград ООД извършиха и рехабилитация на тротоара по ул. „Васил Левски“ в участъка от ул. “Гавраил Кръстевич“ до ул. „Северен булевард“. 
 


В този район в края на миналия месец беше поставено и ново улично  LED осветление и с това достъпът от всички посоки към стадиона е подсигурен с по-добра пътна инфраструктура – припомнят от местната управа.    

 


През изминалия месец беше асфалтиран  и  районът пред блок „Чавдар“ и ул.“Иван Вазов“ - от „Неофит Рилски“ до ул. „Станка Николица“, по договор за асфалтиране на улици в града, изпълнявани от „Пътно строителство“-Разград.