Великден е любим празник за всички и го очакваме с нетърпение. Каналът One Min Tech представя няколко приложения, с които да го направите още по-приятен и специален. Ето кои са те:

TouchNote

Защо да изпращате едно и също съобщение на всичките си близки и приятели за Великден? С това приложение можете да си харесате различни картички с пожелание или дори да се снимате и украсите и надпишете снимката по ваш избор. Така всяко ваше пожелание ще бъде по-лично и по-специално!  

Easter Egg Painter

Ако не сте най-креативните хора, то това приложение със сигурност ще ви е от полза! С него можете да изпробвате различни цветове и рисунки върху виртуално яйце и да проверите дали комбинацията стои добре. Да кажем, че имате чернова на своето великденско яйце. След като сте постигнали желания резултат, можете вече спокойно да боядисате истинското яйце. 

Cookbook Easter Recipes

Великденските празници продължават няколко дни и е нормално броя на гостите на трапезата ни да се увеличи. Ако искате този Великден да блеснете с нестандартно и вкусно меню, това е приложението, от което имате нужда.


Easter Photo Frames

Ако искате да запазите най-специалните спомени от тези празници, това приложение ще ви помогне. В него ще откриете празнични ефекти и рамки, с които да направите снимките с близките ви по-празнични и красиви.



И още:

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

4 мобилни приложения, с които никога няма да скучаете (ВИДЕО)

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

4 програми, с които можете да освободите място на телефона си (ВИДЕО)