Необичайното топлото начало на февруари ни накара да прибегнем по-рано от очакваното към всякакви стратегии за отслабване, стягане и подготовка за лятото. А за това можем да се доверим на Златка Димитрова. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 

В поредица въпроси и отговори на свои последователи Златка даде ценни съвети за всички, които са на вълна "отслабване". Каква е тайната на перфектното тяло според Златка Димитрова? Ами, много "просто" - воля, диета и тренировки.
 

Самата Златка тренира 6 пъти седмично, като не прави кардио всеки път. Има отделен ден, в който тренира корем, тогава прави и кардио.
 

Що се отнася до храненето, Златка в момента не брои калориите, които приема, но се храни стриктно и без отклонения, тъй като май се готви за състезание. Това стана ясно от отговор на въпрос дали си позволява да яде пица. Е, преди си е позволявала, но в близко бъдеще няма да яде.

 

Златка беше категорична и по въпроса с часовете за хранене. По думите ѝ няма значение кога е последното хранене, а какво е. И даде пример: една торта на обяд е по-вредна от 3 яйца точно преди сън.
 

Плеймейтката призна, че не използва фетбърнъри, а единствено L-carnitine и то само 2 месеца, докато сваля мазнини. В момента тя тежи 64 кг. при ръст 177 см.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук