Много хора се възползват от интереса към трагедията в Чернобил, за да трупат лайкове. Каналът "Скандално" във vbox7 показва някои от тях, а също и негативните коментари, които последваха.

Вероника Рочева е едно от момичетата, което попадна в скандала, свързан с инфлуенсърите, които се снимат в Припят, повлияни от минисериала „Чернобил“.

След като качи тези снимки, на които се тагна от града в близост до централата в Чернобил, момичето получи остра критика от хора от целия свят.
 


Пред руския сайт Life.ru Вероника сподели, че е подложена на онлайн тормоз и се извинява за фотосесията: „ Снимките дори не са направени в Припят. Направихме фотосесията в обезлюдено място в Новосибирск. По никакъв начин не съм искала да обидя хората, които са преживяли тази ужасна трагедия“.

 

Припомняме ви, че след серията от снимки на различни хора, които се снимаха в градчето, създателят и сценарист на минисериала „Чернобил“, Крейг Мейцин, написа в Туитър: „Чудесно е, че сериалът е станал причина забранената зона да се превърне в туристическа дестинация, но ако посещавате това място, моля да си спомните за ужасната трагедия, която се е случила там“.
 
 
И още:


Ужасът „Чернобил“ - смразяващи кадри и тежки спомени (ГАЛЕРИЯ)

Вижте как изглежда „Чернобил“ 33 години след взрива (ВИДЕО)

Горбачов обясни защо не е гледал сериала „Чернобил“

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук