Благой Георгиев със сигурност е един от най-многодетните татковци сред родните знаменитости. С раждането на малкия Благой дечицата му са вече 4.
 

Каналът "Cool News" във vbox7 разказва:

По всичко личи, че Благой Георгиев прави всичко по силите си, за да бъде добър баща на Йоана и Давид - порасналите му деца от връзката му с гимнастичката Христина Витанова.
 

Близост с тях е установила и настоящата половинка на футболиста, Златка Райкова, която публикува през лятото общи снимки с хлапетата от голямата им почивка по родното Черноморие.
 

Поредно доказателство за любовта на Георгиев към челядта му са снимките от една семейна разходка с бебето.

 

Всъщност снимки от този тип са единствените, които сме виждали на Благо Джуниър. По всичко личи, че родителите му няма да изневерят на типичното за тях суеверие и при отглеждането на общия им наследник. 
 

Снимките на Златка с бебчето ѝ пък са направо като за реклама в някое списание.
 

Иначе Благой Георгиев има и още едно детенце. Това е малкият Елай, чиято майка е бившата съпруга на футболиста, татарката Есмер Омерова.
 

Тя според родните таблоиди вече е сгодена за друг, боксьор, който дори искал да осинови Елай.
 

Дали новото семейство на Благой ще бъде разделено или просто се ще се премести, предстои да видим, тъй като по информация на спортните медии у нас той е пред завръщане в руския елит и по-точно отбора на Оренбург.