/ Държавна опера-Стара Загора
Всички закупени билети важат за следващата дата без презаверка
Във връзка с решение на извънредното заседание на Министерския съвет относно регистрирани случаи на COVID-19, съгласно Заповед № РД -01-117/8 март на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, Държавна опера-Стара Загора предприема следните предпазни мерки и действия:

Община Стара Загора със строги мерки срещу разпространение на коронавирус

Отменят се всички спектакли за деца до второ нареждане

Отменят се всички спектакли и концерти от програмата на Старозагорската опера - до второ нареждане


Спектакълът на балета „Дон Кихот“ с участието на премиер солиста на балета на Виенската щатсопер Денис Черевичко, планиран за 17 март на сцената на Старозагорската опера, се отменя. Следващата възможна дата, съобразена с ангажиментите на Денис Черевичко, ще бъде уточнена до края на седмицата.

В Инфекциозното отделение на УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“ има 25 пациенти под наблюдение

Всички закупени билети важат за следващата дата без презаверка
. Сумите за закупени билети се възстановяват на касата на Операта. Спектакълът на операта „Африканката“ от Джакомо Майербер, планиран да бъде представен на 14 март на сцената на зала 1 на Националния дворец на културата-София, се отлага за 6 октомври 2020 година.

Важно: Закупените билети за „Африканката“ важат без презаверка за 6 октомври. Всички зрители, които желаят да върнат закупените билети за спектакъла на операта „Африканката“ могат да го направят най-късно до 14 април.

Кантарджиев: Младите, които карат болестта на крак, да не контактуват с по-възрастни (ВИДЕО)

Сумата за билетите, закупени от касите на НДК се възстановява на място
. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Въведени са строги мерки в Габрово заради заразените с коронавирус (ВИДЕО)

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път - феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.