Мъжете и жените, готови да изневерят през един от най-големите християнски празници, оправдават намеренията си с факта, че не са религиозни и не считат постъпката си за грях
Мъжете и жените, готови да изневерят през един от най-големите християнски празници, оправдават намеренията си с факта, че не са религиозни и не считат постъпката си за грях / ThinkStock/Getty Images
Великденските празници няма да спрат кръшкачите да изневеряват - според сайта за извънбрачни запознанства „Виктория Милан“ 90 процента от потребителите му от мъжки пол ще продължат и тогава да мамят половинките си, пише британският в. "Метро".

Смартфоните и социалните медии – средство за шпиониране на половинката

При дамите, ползващи сайта, този процент е по-малък, но е доста впечатляващ - 50,4 на сто. В анкетата на портала са взели участие 4000 души от 22 страни от Америка и Европа.

Четиридесет и шест процента от мъжете и 36 процента от жените, готови да изневеряват по време на празниците, оправдават намеренията си с факта, че не са религиозни и не считат постъпката си за грях. Двадесет и шест процента от потребителките на сайта си дали обет да не изневеряват на половинките си в този период, защото било редно през тези дни да се посветят на семейството, а не на извънбрачните връзки.

Разкриха на каква възраст хората изневеряват най-често

Що се отнася до мъжете, 3,9 процента от тях се съгласили, че семейните ценности са важни, но това нямало да им попречи да търсят чужда ласка. Седемнадесет процента от респондентите от мъжки пол доверили, че ще продължат да се срещат извънбрачно с любовниците си в празничните дни, за да ги зарадват.

Четете също:

Жените най-често изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки

Има ли ген на изневярата?

Изневяра според възрастта и професията: Най-големите кръшкачи и най-верните партньори

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА