Българският представител на МВР в Испания получи висока награда от кралството
Българският представител на МВР в Испания получи висока награда от кралството / МВР
На официална церемония в сградата на Главна дирекция "Криминална полиция" към Националната полиция на Кралство Испания задграничният представител на МВР в Испания инспектор Росица Колибарова е наградена с почетен знак за заслуги на Националната полиция "Бял кръст". Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Отличието е било връчено от главния комисар Рафаел Перес и е за съществен принос и заслуги при изпълнение на служебните задължения.
 

Инспектор Росица Колибарова е наградена с почетен знак за заслуги на Националната полиция "Бял кръст"
МВР

В приветственото си слово комисар Перес е отправил поздравления и благодарност за всеотдайната работа на инспектор Колибарова и е изразил увереност, че двустранното сътрудничество между полицейските служби на България и Испания ще продължи да се развива все така успешно и в бъдеще.

Инспектор Колибарова е сред малкото отличени чуждестранни служители, което е показателно за авторитета, с който се ползват българската държава и Министерството на вътрешните работи пред испанската страна. Това е заслужено признание и за Дирекция "Международно оперативно сътрудничество" на МВР, се посочва в съобщението.

Източник: БТА