крадец насилие пистолет
крадец насилие пистолет / iStock/Getty Images
Грабеж на бижутерски магазин във Флорида завърши с полицейско преследване и престрелка, отнела живота на четирима души, съобщи БТА.

 


Грабежът на магазин за бижута във Флорида завърши с вземане на заложник, мащабно полицейско преследване, престрелка и смърт. Нападението в бижутерийния магазин "Regent Jewelers" е станало в градчето Корал Гейбълс,близо до Майами във Флорида. По време на извършения грабеж нападателите са произвели няколко изстрела, а отскочил след рикошет куршум е ранил служител на магазина в челото.

 Закопчаха рецидивист с 20-години стаж, ограбвал с нож жени (СНИМКИ)

Престъпниците, които се опитали да избягат от местопрестъплението отвлекли камион за експресна доставка на UPS и взели водача за заложник.

Мащабното преследване на полицията е приключило в град Мирамар. 20 полицаи веднага са обкръжили спрения камион. В резултат на разразилата се престрелка са убити двама нападатели, а също така шофьорът - заложник и случайно намиращ се в района мъж, седящ в паркиран наблизо автомобил. При инцидента няма пострадали полицаи, съобщават местни медии. АФП съобщи, че разследването се води от ФБР, а преследване