Роналдо не вдига телефона на сър Алекс
Роналдо не вдига телефона на сър Алекс / netinfo
Бъдещето на Криситано Роналдо в Манчестър Юнайтед изглежда все по несигурно. След като заяви, че желае да играе за Реал Мадрид, португалската звезда отказа да разговаря с мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Преди няколко дни Ронадло коментира, че не иска да вижда Фъргюсън в тренировъчната база на Португалия в Нюшател по време на Евро 2008. Крилото на „червените дяволи” също допълни, че спира да коментира бъдещето си до края на шампионата на Стария континент, когато ще даде своя окончателен отговор.

Според вестник News of the World обаче, Роналдо е отказал да разговаря с Фъргюсън дори и по телефона. Наставникът на Манчестър се опитал да се свърже с португалеца от Франция, където в момента е на почивка.

„Сър Алекс е непрестанно на телефона, тъй като трябва да разговаря с Роналдо. Той обаче не успява да се свърже с него по никакъв начин. Клубът ще направи всичко възможно да задържи Роналдо, но за момента изглежда, че Фъргюсън губи битката”, заяви източник близък до шотландския специалист.