Ако някой ви каже, че животът ви ще е същият, след като се появят децата, не му вярвайте. С тях винаги е по-весело, но всичко се променя коренно - сънят, вечерите с приятели, гледането на любимите филми. Ето какво ще се промени в живота ви, след като се сдобиете с бленуваното пухкаво, розово и гукащо мъниче:

Сутрешната дрямка отпада

Забравете за ставането в 10 часа и любимите ви „само още 5 минутки“. Децата обичат да скачат върху вас, да ви щипят, скубят, гушкат и може да ги ползвате като естествена и безконтактна аларма.

деца
Thinkstockphotos

Шопингът – какво беше това?

Ако преди сте се прибирали с лачени сладурски торбички от мола и с елегантна торба, сега ви чакат мнооого торби от супера, с много багажи на децата, а защо не и с кошчето на най-малкото (с него вътре) по стълбите. Уха!

Пет неща, които родителите не бива да правят (ВИДЕО)

Спортуването – вече с компания

Ако сте свикнали да си карате спокойно колелото, или пък да тичате за здраве…считайте, че отсега нататък ще имате компания. По-весело е, разбира се, но просто забравете за спорта такъв, какъвто го помните.

спорт
Thinkstockphotos

Следобедното кафе

Ароматно кафе с любимата книга и сладки…ох….време за вас…ах! Ами, не! Заменете любимата ви книга с любимата на децата ви, пригответе се за четене…ама на глас. Някой беше споменал кафе?

родители и деца
Thinkstockphotos

Прането – умножете по 3

Дори и да имате само едно дете, кошчето за пране се пълни три пъти повече и се пере пак толкова често. Да не споменаваме, че и често прахът се различава от вашия. Цветовете и материите – също.

Трябва ли родителите да бъдат приятели на децата си?

Рожден ден – подаръците

Е, тук няма да се промени много положението. Отново ще получавате същите подаръци от същите хора, но ще имате и най-ценния подарък – ръчно рисувани картинки от вашите деца. Най-хубавият подарък!

родители и деца
Thinkstockphotos

И още:

11 мъдри правила на кралското възпитание за умни и добри деца (СНИМКИ)

Децата разрушават блокажите ни и помагат отново да станем автентични

Чарът е тяхното наследство: Най-красивите деца на звездите (ВИДЕО/СНИМКИ)

Психолог: Децата на България днес - умни, но объркани и без подкрепа

Девет неща, по които си приличат родителите на успелите деца

Учени: Строгото възпитание разболява децата

Още любопитни новини по темата четете в рубриката „На училище“

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук