Народът казва: "Вярвайте на дела, не на думи". И е напълно прав - действията имат много по-голяма тежест от приказките.

Но има едни 3 зодии, с които е изключително важно да внимавате - какво казват, кога го казват, защо го казват. Защото думите им често са въздух под налягане и самите те дори не си вярват на онова, което говорят.

Те летят в облаците, менят си мнението със скоростта на светлината, а после отричат, че допреди 5 минути са "пеели съвсем различна песен". Ето кои са те:

Близнаци

Ако ви кажат "Добро утро", погледнете през прозореца - може и вече да е станало вечер. Почти всяка тяхна дума трябва да се подлага на съмнение. Обещаят ли ви нещо, не разчитайте. Ще си сменят мнението поне 10 пъти дотогава.

лъжа
ThinkStock/Getty Images

Везни

Още една зодия, която често е колеблива и непостоянна в мнението си. Един път ще каже едно, на следващия ден ще каже точно обратното. Ако ви се налага комуникация с тях, по-добре си записвайте и ги записвайте - сами няма да си повярват какво са изрекли час по-рано.

Пет признака, по които можем да познаем лъжеца (ВИДЕО)

Водолей

Летят високо в небето и освен че е добре да се съмнявате думите им, е добре и да внимавате, защото те често преувеличават, а възприемането на ситуациите от тяхна страна нерядко е нереалистично. Не вярвайте на приказките им, само на делата.

лъжец
ThinkStock/Getty Images

И още:

Защо носът на лъжците се скъсява?

Истината: мъжете лъжат повече

Най-големите мъжки и женски лъжи в интернет

Как да разпознаем лъжеца? (ВИДЕО)

Зодиите, които винаги казват истината

Жените лъжат най-много за килограмите и възрастта си

За какво най-често лъжат мъжете и жените

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук