Звездите полагат много усилия, за да поддържа перфектния си имидж. Те се подлагат на хирургически интервенции и спазват строги хранителни режими. Някои диети за отслабване обаче, са меко казано доста странни. Каналът "Top Of The Tops" във vbox7 показва някои от тях:

Бионсе

За ролята си в във филма „Мечтателки“ Бионсе е трябвало да отслабне. Тя е успяла да свали близо седем килограма за две седмици, пиейки вода с лимон, кайенски пипер и кленов сироп.

Бионсе
ThinkStock/Getty Images

Сам Смит

Поп изпълнителят започна да се подлага на диета през 2015. През същата година той успява да свали 22 кг, шест от които само за месец. Той е постигнат желания резултат, хранейки се с лед, спрял е приема на захар, млечни продукти и глутен.

5 звезди, които се подложиха на кето диета (ВИДЕО)

Ан Хатауей

За ролята си в във филма „Клетниците“ актрисата е трябвало да свали няколко килограма. Затова тя е минала на диета, който ѝ позволява да приема не повече от 500 калории на ден. Тя се е хранила предимно със суха овесена каша, няколко репички и хумус.

Ан Хатауей
Gulliver/Getty Images

Кристина Аглиера

За да запази перфектната си форма, певицата яде храна от един и същ цвят през целия ден. Така, ако в понеделник избере белият цвят, то менюто й ще включва зеле, боб и сирене.

Най-скандалните методи за отслабване, които побъркаха света (ВИДЕО)

Никол Кидман

Една от най-драстичните диети, на които се е подлагала актрисата, е диета с четири твърдо сварени яйца. Когато й се е наложило да се подложи на нея, Кидман е изяждала едно яйце за закуска, две за обяд и едно за вечеря.

Никол Кидман
Gulliver/Getty Images

И още:

5 диети, с които видимо ще отслабнете за по-малко от месец

Съветите на д-р Йонко Мермерски: Диета според типа фигура (ВИДЕО)


Здравословно хранене според цветовете на дъгата

Бионсе не може да е по-секси с тази... цепка (СНИМКИ)