Получавате ли толкова секс, колкото ви се иска?
Получавате ли толкова секс, колкото ви се иска? / ThinkStock/Getty Images
Получавате ли толкова секс, колкото ви се иска? Ако се съди по отговора на голяма част от участничките в международно допитване, идеалното количество полови контакти е "няколко пъти седмично", пише в. "Дейли стар".

Проучването е направено от Superdrug Online Doctor сред 1500 европейци и американци. Сред дамите, участвали в него, близо 50 процента са споделили, че неколкократно мачкане на чаршафите през седмицата би ги направило доволни от сексуалния им живот.

Колко минути продължава добрият секс?

Оказало се обаче, че някои жени са още по-ненаситни - 17 процента не скрили, че всекидневно ги гонят мераци за секс, докато седем процента са заявили, че искат да се отдават на креватни страсти повече от един път на ден.

секс  двойка
ThinkStock/Getty Images

Съществена част от участвалите в допитването мъже също са признали, че биха искали да правят секс няколко пъти в седмицата. Мераклиите за всекидневен полов контакт се оказали 28 процента, докато жребците с желание да се доказват повече от веднъж дневно били 18 процента.

Какво е секс по френски и има ли табута за французите?

Същото проучване е установило, че внушителните 73 процента от жените биха дали шанс на партньор, който не е особено добър в секса с проникване, но за сметка на това е специалист по кунилингус.

Пет пози, които жените не харесват

Същевременно около 15 процента от дамите категорично са заявили, че са готови да посочат вратата на мъж, който по религиозни или лични причини има възражения срещу оралния секс.

Още секси теми:

Следвайте тези съвети и ще правите повече секс


Любимите пози в секса издават тайни за характера

Пет причини да се отдаваме на сутрешен секс по-често


Най-популярните секс униформи

Осем причини да правите секс всеки ден
БТА