Зимата е тук и освен ако не живеете в тропиците, ще са ви е необходими някои високотехнологични джаджи за студено време, които да ви затоплят.

Те ще ви пазят в безопасност и ще направят много по-забавни приключенията ви с хладното време.

Rechargeable Foot Warmers

Оборудвани с вграден термостат, оригиналните нагревателни стелки от ThermaCell използват най-новата технология за безжична термична обработка, за да поддържат пръстите на краката топли, независимо от зимната дейност, която планирате да предприемете. Освен това те са акумулаторни, регулируеми и ви позволяват да контролирате температурата от разстояние.

Любимите джаджи на мъжете

Bluetooth Music Beanie

Останете настроени на музикална вълна през зимата с тази модерна, миеща се Bluetooth шапка. Оборудван с вградени слушалки, микрофон и най-новата технология Bluetooth V4.1, двойното плетено чорапче поддържа топла главата ви, докато слушате любимата си музика или отговаряте на вашите разговори. Съвместим с разнообразие от телефони и музикални устройства, устройството осигурява до 6 часа слушане на музика и време за разговори и се предлага в различни стилове и цветове.

8 съвета как да подготвим колата за зимата (ВИДЕО)

Tech-Friendly Gloves

Чифт сензорни ръкавици е задължителен аксесоар в днешния високотехнологичен свят. Уютните и дишащи ръкавици North Face eTip имат пълна проводимост на дланите, за да можете да осъществявате повиквания, да сърфирате в интернет и да правите снимки, без да се налага да ги сваляте.

ръкавици
ThinkStock/Getty Images

И още:

Пет умни джаджи за възрастни (ВИДЕО)

Джаджа позволява да ваем тяло зад бюрото в офиса

5 сайта, в които ще намерите оригинални джаджи (ВИДЕО)

Специална джаджа надушва „социално неприемливи“ аромати

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук