Намирането на подходящия партньор в живота не е лесно начинание за всеки. Известните личности не правят изключение. В света на богатите и известните връзките са краткотрайни, а дългогодишните бракове – изключителна рядкост. Има обаче и знаменитости, които са сключили брак с първата си любов, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Двамата са имали забежки с други хора, но когато Уилям вижда за първи път Кейт, той се влюбва лудо. Запознават се през 2002 година в университета "Св. Андрю" в Шотландия, където и двамата учат. Уилям  и Кейт са гаджета близо десетилетие, през което се разделят и събират многократно, докато през 2011 не се женят.

Сватбата, която ще остане в историята: 20 приказни кадъра от венчавката на Уилям и Кейт (СНИМКИ)

Тази година херцозите на Кеймбридж празнуваха 10 години от сватбата. Двамата са все така видимо влюбени един в друг и горди родители на три дечица.

Марк Зукърбърг и Присила Чан

Основателят на социалната мрежа Facebook и квалифицираният педиатър Присила Чан са заедно от доста години. Те се запознават на парти в Харвард, където и двамата учат, през 2003 година. Марк дори научава китайски, за да може да общува с любимата си, а двамата се женят през 2012, като към днешна дата са горди родители на момиченце.

Mark Zuckerberg and his wife Priscilla Chan are expecting a second baby girl, the Facebook founder announced Thursday. http://on.nbcdfw.com/vJ0Suef

Публикувахте от NBC DFW в Четвъртък, 9 март 2017 г.

Снуп Дог и Шанте Тейлър

На мнозина им е трудно да повярват, че рапърът е с една жена повече от 20 години и по негови думи винаги ѝ е бил верен. Двамата са заедно още от тийнейджърските си години и дори след 26 години заедно и отгледали три деца изглеждат все така влюбени.

Happy Anniversary Snoop Dogg and Shante Broadus! The iconic rapper and his wife are celebrating 23 years of marriage today!

Публикувахте от Fame10 в Петък, 12 юни 2020 г.

Джон Бон Джоуви и Доротея Хърли

Джон се запознава със съпругата си в гимназия в Ню Джърси. Доротея помагала с домашните на Джон, който е лошото момче, незаинтригувано от учението. Двамата се влюбват и след като завършват заживяват заедно. Джон и Доротея минават под венчилото през 1989 година в Лас Вегас, като щастливият им брак разбива клишето, че рок изпълнителите не са създадени за семеен живот.

Боно и Али Хелсън Боно

Боно е другата рок звезда, минала под венчилото с ученическата си любов. Той и настоящата му любима са учили заедно в гимназия в Дъблин. Стават двойка през далечната 1975 година, когато Боно е едва на 15, а Али на 14. През 1982 г., се венчават и днес са горди родители на 4 деца.